Advertisement

Μαλακασα Φωτια - Paterakis Photography » Κατηγορία : Οι αρχές ζητούν να εκκενωθούν το μαρκόπουλο ωρωπού, το μπάφι, η μαυροσουβάλα, το μήλεσι και το λεβίθι, ενώ ήδη εκκενώθηκε η μαλακάσα.

Μαλακασα Φωτια - Paterakis Photography » Κατηγορία : Οι αρχές ζητούν να εκκενωθούν το μαρκόπουλο ωρωπού, το μπάφι, η μαυροσουβάλα, το μήλεσι και το λεβίθι, ενώ ήδη εκκενώθηκε η μαλακάσα.. Τελικά, η δομή εκκενώθηκε πλήρως. Χωρίς σταματημό ο πύρινος εφιάλτης κατευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα στη μαλακάσα, καθώς δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί η φωτιά, η οποία πέρασε την εθνική οδό, τη μεγαλύτερη γραμμή. Παράλληλα οι φλόγες βρίσκονται μέσα στο κρυονέρι, με τους πολίτες να εκκενώνουν την περιοχή. Πυροσβέστη «παίρνει σηκωτό» ιδιοκτήτη μάνδρας αυτοκινήτων που καίγεται. Με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη για να περιορίσουν τα μέτωπα, η πολιτική.

Συνεχίζει να μαίνεται η πύρινη λαίλαπα στην αττική, με τα μεγάλα μέτωπα που «προτάσσει» η φωτιά να κατευθύνονται προς μαλακάσα και πάρνηθα και να. Μετά από καπανδρίτι και το πολυδένδρι, πριν από λίγα λεπτά εστάλη και. Πυροσβέστη «παίρνει σηκωτό» ιδιοκτήτη μάνδρας αυτοκινήτων που καίγεται. Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι το γεγονός πως η φωτιά έχει φτάσει στην εθνική οδό στο ύψος της μαλακάσας και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αν την «περάσει» όπως συνέβη και χθες. Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες στη δομή της μαλακάσας ήταν από τις πιο ευάλωτες ομάδες που απειλήθηκαν από τη φωτιά στην αττική.

Φωτιά στην Αττική: Απομακρύνονται ευπαθείς ομάδες από το ...
Φωτιά στην Αττική: Απομακρύνονται ευπαθείς ομάδες από το ... from www.voria.gr
Παράλληλα οι φλόγες βρίσκονται μέσα στο κρυονέρι, με τους πολίτες να εκκενώνουν την περιοχή. Χρήστου, τέλος, ανέφερε ότι καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, επίγεια και εναέρια, προκειμένου να προστατευθεί η μαλακάσα, οι κάτοικοί της και οι. Η φωτιά έχει περάσει την εθνική οδό. Πυροσβέστη «παίρνει σηκωτό» ιδιοκτήτη μάνδρας αυτοκινήτων που καίγεται. Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες στη δομή της μαλακάσας ήταν από τις πιο ευάλωτες ομάδες που απειλήθηκαν από τη φωτιά στην αττική. Συνεχίζει την καταστροφική της πορεία η φωτιά που έχει ξεκινήσει από χθες το μεσημέρι στη βόρεια αττική. Εκκενώνεται και η μαλακάσα καθώς η πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή έχει πάρει εξαιρετικά επικίνδυνες διαστάσεις. Η φωτιά, πάντως, μαίνεται ακόμη με τους πυροσβέστες στην περιοχή να δίνουν και αυτοί με τη σειρά τους μια ολονύχτια μάχη.

Η φωτιά στην αττική συνεχίζει να καίει ακόμα και στις 11:05 η γενική γραμματεία πολιτικής πριν από λίγο όσοι βρίσκονται στη μαλακάσα ή τον οικισμό σφενδάλη έλαβαν μήνυμα να απομακρυνθούν.

Οι μεγάλες δυνάμεις που έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο, με τη βοήθεια μηχανημάτων προσπαθούν να. Φωτιά υπήρξε ακόμη και στην σιδηροδρομική γραμμή στις αφίδνες. Χρήστου, τέλος, ανέφερε ότι καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, επίγεια και εναέρια, προκειμένου να προστατευθεί η μαλακάσα, οι κάτοικοί της και οι. Παράλληλα οι φλόγες βρίσκονται μέσα στο κρυονέρι, με τους πολίτες να εκκενώνουν την περιοχή. Τελικά, η δομή εκκενώθηκε πλήρως. Πώς η φωτιά στη βαρυμπόμπη δημιούργησε τον δικό της καιρό. Μετά από καπανδρίτι και το πολυδένδρι, πριν από λίγα λεπτά εστάλη και. Χωρίς σταματημό ο πύρινος εφιάλτης κατευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα στη μαλακάσα, καθώς δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί η φωτιά, η οποία πέρασε την εθνική οδό, τη μεγαλύτερη γραμμή. Η φωτιά, πάντως, μαίνεται ακόμη με τους πυροσβέστες στην περιοχή να δίνουν και αυτοί με τη σειρά τους μια ολονύχτια μάχη. Συνεχίζει να μαίνεται η πύρινη λαίλαπα στην αττική, με τα μεγάλα μέτωπα που «προτάσσει» η φωτιά να κατευθύνονται προς μαλακάσα και πάρνηθα και να. Νέα έκκληση στους κατοίκους να φύγουν από βαρυμπόμπη και θρακομακεδόνες. Οι φλόγες έπληξαν το χωριό από. Εκκενώνεται και η μαλακάσα καθώς η πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή έχει πάρει εξαιρετικά επικίνδυνες διαστάσεις.

Μετά από καπανδρίτι και το πολυδένδρι, πριν από λίγα λεπτά εστάλη και. Οι φλόγες έπληξαν το χωριό από. Εκκενώνεται και η μαλακάσα καθώς η πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή έχει πάρει εξαιρετικά επικίνδυνες διαστάσεις. Οι αρχές ζητούν να εκκενωθούν το μαρκόπουλο ωρωπού, το μπάφι, η μαυροσουβάλα, το μήλεσι και το λεβίθι, ενώ ήδη εκκενώθηκε η μαλακάσα. Συνεχίζει να μαίνεται η πύρινη λαίλαπα στην αττική, με τα μεγάλα μέτωπα που «προτάσσει» η φωτιά να κατευθύνονται προς μαλακάσα και πάρνηθα και να.

Μετ' εμποδίων η κίνηση των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών ...
Μετ' εμποδίων η κίνηση των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών ... from www.thepressroom.gr
Με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη για να περιορίσουν τα μέτωπα, η πολιτική. Οι αρχές ζητούν να εκκενωθούν το μαρκόπουλο ωρωπού, το μπάφι, η μαυροσουβάλα, το μήλεσι και το λεβίθι, ενώ ήδη εκκενώθηκε η μαλακάσα. Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες στη δομή της μαλακάσας ήταν από τις πιο ευάλωτες ομάδες που απειλήθηκαν από τη φωτιά στην αττική. Φωτιά υπήρξε ακόμη και στην σιδηροδρομική γραμμή στις αφίδνες. Πώς η φωτιά στη βαρυμπόμπη δημιούργησε τον δικό της καιρό. Εκκενώνεται και η μαλακάσα καθώς η πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή έχει πάρει εξαιρετικά επικίνδυνες διαστάσεις. Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι το γεγονός πως η φωτιά έχει φτάσει στην εθνική οδό στο ύψος της μαλακάσας και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αν την «περάσει» όπως συνέβη και χθες. Τελικά, η δομή εκκενώθηκε πλήρως.

Παράλληλα οι φλόγες βρίσκονται μέσα στο κρυονέρι, με τους πολίτες να εκκενώνουν την περιοχή.

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής για να την προσεγγίσουν και να την σβήσουν εν τη γενέσει της. Παράλληλα οι φλόγες βρίσκονται μέσα στο κρυονέρι, με τους πολίτες να εκκενώνουν την περιοχή. Οι αρχές ζητούν να εκκενωθούν το μαρκόπουλο ωρωπού, το μπάφι, η μαυροσουβάλα, το μήλεσι και το λεβίδι, ενώ ήδη εκκενώθηκε η μαλακάσα. Συνεχίζει να μαίνεται η πύρινη λαίλαπα στην αττική, με τα μεγάλα μέτωπα που «προτάσσει» η φωτιά να κατευθύνονται προς μαλακάσα και πάρνηθα και να. Μετά από καπανδρίτι και το πολυδένδρι, πριν από λίγα λεπτά εστάλη και. Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι το γεγονός πως η φωτιά έχει φτάσει στην εθνική οδό στο ύψος της μαλακάσας και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αν την «περάσει» όπως συνέβη και χθες. Πώς η φωτιά στη βαρυμπόμπη δημιούργησε τον δικό της καιρό. Τελικά, η δομή εκκενώθηκε πλήρως. Φωτιά υπήρξε ακόμη και στην σιδηροδρομική γραμμή στις αφίδνες. Πέρασε η φωτιά στη μαλακάσα στην απέναντι πλευρά της εθνικής προς ωρωπό. Οι φλόγες έπληξαν το χωριό από. Άνιση μάχη με τις φόγες δίνουν για μια ακόμα νύχτα οι άνδρες της πυροσβεστικής χωρίς μάλιστα την βοήθεια από αέρος. Η φωτιά έχει περάσει την εθνική οδό.

Η φωτιά έχει περάσει την εθνική οδό. Οι φλόγες έπληξαν το χωριό από. Φωτιά υπήρξε ακόμη και στην σιδηροδρομική γραμμή στις αφίδνες. Η φωτιά, πάντως, μαίνεται ακόμη με τους πυροσβέστες στην περιοχή να δίνουν και αυτοί με τη σειρά τους μια ολονύχτια μάχη. Η φωτιά στην αττική συνεχίζει να καίει ακόμα και στις 11:05 η γενική γραμματεία πολιτικής πριν από λίγο όσοι βρίσκονται στη μαλακάσα ή τον οικισμό σφενδάλη έλαβαν μήνυμα να απομακρυνθούν.

Paterakis Photography » Κατηγορία
Paterakis Photography » Κατηγορία from paterakisphoto.gr
Aνεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η φωτιά στη βόρεια αττική. Εκκενώνεται και η μαλακάσα καθώς η πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή έχει πάρει εξαιρετικά επικίνδυνες διαστάσεις. Οι μεγάλες δυνάμεις που έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο, με τη βοήθεια μηχανημάτων προσπαθούν να. Χρήστου, τέλος, ανέφερε ότι καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, επίγεια και εναέρια, προκειμένου να προστατευθεί η μαλακάσα, οι κάτοικοί της και οι. Παράλληλα οι φλόγες βρίσκονται μέσα στο κρυονέρι, με τους πολίτες να εκκενώνουν την περιοχή. Άνιση μάχη με τις φόγες δίνουν για μια ακόμα νύχτα οι άνδρες της πυροσβεστικής χωρίς μάλιστα την βοήθεια από αέρος. Η φωτιά στην αττική συνεχίζει να καίει ακόμα και στις 11:05 η γενική γραμματεία πολιτικής πριν από λίγο όσοι βρίσκονται στη μαλακάσα ή τον οικισμό σφενδάλη έλαβαν μήνυμα να απομακρυνθούν. Τελικά, η δομή εκκενώθηκε πλήρως.

Συνεχίζει να μαίνεται η πύρινη λαίλαπα στην αττική, με τα μεγάλα μέτωπα που «προτάσσει» η φωτιά να κατευθύνονται προς μαλακάσα και πάρνηθα και να.

Η φωτιά στην αττική συνεχίζει να καίει ακόμα και στις 11:05 η γενική γραμματεία πολιτικής πριν από λίγο όσοι βρίσκονται στη μαλακάσα ή τον οικισμό σφενδάλη έλαβαν μήνυμα να απομακρυνθούν. Εκκενώνεται και η μαλακάσα καθώς η πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή έχει πάρει εξαιρετικά επικίνδυνες διαστάσεις. Πυροσβέστη «παίρνει σηκωτό» ιδιοκτήτη μάνδρας αυτοκινήτων που καίγεται. Φωτιά υπήρξε ακόμη και στην σιδηροδρομική γραμμή στις αφίδνες. Η φωτιά, πάντως, μαίνεται ακόμη με τους πυροσβέστες στην περιοχή να δίνουν και αυτοί με τη σειρά τους μια ολονύχτια μάχη. Με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη για να περιορίσουν τα μέτωπα, η πολιτική. Η φωτιά έχει περάσει την εθνική οδό. Χρήστου, τέλος, ανέφερε ότι καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, επίγεια και εναέρια, προκειμένου να προστατευθεί η μαλακάσα, οι κάτοικοί της και οι. Τελικά, η δομή εκκενώθηκε πλήρως. Οι μεγάλες δυνάμεις που έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο, με τη βοήθεια μηχανημάτων προσπαθούν να. Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι το γεγονός πως η φωτιά έχει φτάσει στην εθνική οδό στο ύψος της μαλακάσας και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αν την «περάσει» όπως συνέβη και χθες. Μετά από καπανδρίτι και το πολυδένδρι, πριν από λίγα λεπτά εστάλη και. Στο ένα μέτωπο, κινείται βορειοανατολικά των θρακομακεδόνων η προσπάθεια των πυροσβεστών στη μαλακάσα γίνεται για να μη φτάσει η φωτιά στον ωρωπό.

Posting Komentar

0 Komentar